Onze activiteiten

Meer informatie

Onze activiteiten

Stichting Vienna wil mensen met een beperking de mogelijkheid geven om de wereld van de paarden te beleven. Wij passen ons zoveel mogelijk aan aan de wensen en behoefte van onze deelnemers. Of je nu liever een ontspannen buitenritje maakt, op avontuur wil gaan in Spaarnwoude, proefjes wilt rijden, wilt springen, paardentaal/ leiderschap wilt leren, wilt knuffelen en tutten of de stalletjes wilt uitmesten, dit alles is mogelijk bij Stichting Vienna.

Voor vragen over dit onderwerp kunt u contact opnemen met
Coördinator Paarden - Elvira Wesseling
06-23540733
elvira@stichtingvienna.eu

Contactformulier
Lessen
Lessen

De lesjes bij Vienna zijn voornamelijk individueel gericht, persoonlijke aandacht voor zowel de deelnemer als de pony staat bij ons voorop. Indien je graag samen met een vriend/vriendin wilt komen dan kan een duo lesje natuurlijk ook. Ons maximum is 2 deelnemers tegelijk.

De lesjes worden ingepland van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 – 20.00, de planning vindt in overleg met de instructrice plaats.

  • Les van 30 minuten €10,-
  • Les van 60 minuten €17,50
Dagbesteding
Dagbesteding

Naast de lessen is stichting Vienna in 2019 begonnen met het aanbieden van dagbesteding.

Deelnemers kunnen een of meerdere dagdelen in de week op locatie langskomen en een zinvolle dagbesteding te genieten. Zoals bij de lessen is de capaciteit deels gelimiteerd door het aantal vrijwilligers die hierbij kunnen ondersteunen.

De dagbesteding wordt altijd geleid door gediplomeerde zorgprofessionals om ervoor te zorgen dat de deelnemers kwalitatieve zorg ontvangen.

Op dit moment is dagbesteding beschikbaar van dinsdag t/m vrijdag en kan er gekozen worden voor 1 of 2 dagdelen per dag. Dagbesteding wordt voornamelijk gefinancierd uit het PGB.

Verjaardagsfeestjes
Verjaardagsfeestjes

Vier je verjaardagsfeestje bij Stichting Vienna! Stichting Vienna houdt van feestjes en wil dan ook graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken.

  • 3 uur aan leuke activiteiten
  • €150,- voor 6-8 kinderen