Update Corona-Vienna

Update Corona-Vienna

Door Elvira op 24 januari 2021

Beste allemaal,

De laatste “corona-update” op de site is alweer even geleden, maar we hebben niet stilgezeten! Begin november zijn we met de paardjes verhuist naar onze eigen locatie! Makkelijk te bereiken op de rijksweg 236 Santpoort Noord hebben wij nu een supermooie plek met stallen, paddocks, een buiten en zelfs een overdekte rijbaan. Wij werken achter de schermen heel hard om zo snel mogelijk alles up and running te krijgen, maar we hebben wel nog wat tijd nodig. We doen ons best om via de site en social media updates te delen over onze werkzaamheden en de pony’s.

Ook tijdens corona doen we ons best om de dagbesteding zo veel mogelijk open te houden op een veilige manier. De mogelijkheden hiervoor gaan we dan ook uitbreiden. Vanaf februari is dagbesteding bij Vienna ook op de dinsdag mogelijk. Voor meer informatie kunt u Elvira benaderen.

Helaas is het terrein nog niet helemaal klaar voor de lesjes en activiteiten. Die staan voor nu dus nog even on hold. Zodra we hier meer over weten nemen we contact op met al onze deelnemers van de activiteiten om nieuwe lesjes in te plannen.

Laten we van 2021 samen een mooi jaar maken!

Hopelijk tot snel op de Vienna ranch!


Voor vragen over dit onderwerp kunt u contact opnemen met
Voorzitter Bestuur - Wendy van Dijk
06-53125638
wendy@stichtingvienna.eu

Contactformulier